"Ta hand om mej själv"-dag

Idag är jag helt ledig. Så himla skönt! Man behöver såna dagar ibland. Tänkte först att jag skulle hitta på nåt med några vänner, men jag stannar hemma istället.

Så det blir en riktig mys-dag hemma med kissemissarna. Nu sitter jag i soffan under massa filtar, och kollar på Tyra Banks show. Jag har även en skål med godis, och en flaska kolsyrat vatten från min Soda Streamer :) Så livet känns ganska bra just nu :P



Senare ska jag färga ögonbryn och fransar, och lägga på en ansiktsmask :)


Korsord eller sudoku?

Har precis köpt senaste numret av Sofis Mode, och lite godis. Så nu sitter jag och mumsar på choklad, medan jag kämpar med Modekrysset. Jag har aldrig varit speciellt bra på korsord, men det är kul att försöka ibland ändå :)

Sudoku däremot brukar jag ofta sysselsätta mej med :) Det gillar jag mycket bättre.

Vad föredrar ni, korsord eller sudoku?


Bild från i våras


Min namnsdag idag

Fick precis ett mess från mami, som gratulerade på namnsdagen. Hade ingen aning om att jag hade namnsdag :P Sånt håller jag aldrig koll på. Men det är visst Ida idag, och det är ett av mina andranamn :)


Så grattis alla som heter Ida!


Nya naglar snart

Nu har jag äntligen bokat tid för nagelförlängning igen. Det känns jätteskönt! Har haft ett uppehåll från sånt i några månader nu, för att mina naglar skulle få återhämta sej. Men nu känns det verkligen som att det är dags igen :) Fick en tid nästa måndag. Längtar!

Den här gången ska jag gå till en annan manikyrist som Jenny har rekommenderat. Hon verkar skitbra.


Såhär såg det ut när jag hade fixat naglarna sist

Älskade de där silverstenarna <3


I love black!

Jag har alltid älskat svarta hår-accessoarer. Men jag har inte kunnat använda det, eftersom jag har färgat mitt hår mörkt nästan hela livet. Då syns de lixom inte.

Men nu när jag har blivit ljusare så är det fritt fram :) Jag har redan köpt massa svarta grejer. De här är de senaste inköpen.


En liten klämma med fjädrar och nät, och en ros, båda från Glitter

Och så har jag beställt en Crystal Line slinga från salongen. Det är en tunn tråd av nylon med swarovski-kristaller på. Man fäster den i håret på samma sätt som man fäster löshår - med keratinvax. Så om man är lite försiktig kan den sitta i några månader :)

Kristallerna finns i många olika färger, och jag hade helst velat ha silver. Men de flesta färgerna var slut när vi beställde, så jag fick ta en multifärgad istället. Det är typ regnbågsfärger.

Tråkigt nog hann vi inte sätta i slingan, och jag ska inte dit förrän nästa vecka igen. Men jag kanske försöker mej på att sätta i den själv, vi får se.

Nu har Carro oxå vaknat, så nu blir det frukost.


Mysig söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt med mammsen. Vi har gått runt i affärer nästan hela eftermiddagen. Men jag köpte faktiskt ingenting. Helt otroligt!

Vi avslutade rundan på stan med middag på Paco´s. Asså deras pasta måste vara den godaste som finns att få tag på. Nästan beroendeframkallande :)

 

Nu sitter jag hemma hos några vänner och kollar på film. Ska sova här inatt, så det blir nog några filmer till innan vi däckar :)

Godnatt på er!


Blivande blondin?

Hittade den här gamla bilden som jag tog i våras. Vi hade precis fått in nya peruker till salongen, och jag var bara tvungen att testa en blond peruk. Har alltid undrat hur jag skulle se ut som blond, eftersom jag har färgat håret mörkt nästan hela mitt liv.



Men som jag visade i inlägget innan så är jag påväg mot ljusare hår. Men det får bli lite steg för steg, så att håret inte förstörs. Men jag kanske slutar som blondin.

Fast jag har inte riktigt bestämt mej för om jag passar i det eller inte :)


Ny frisyr och färg

Så här blev resultatet :)


Kanske inte syns så bra, men jag har en liten sidecut nu :)

Vet att jag ser lite rädd ut :P Men jag var bara väldigt koncentrerad på att hålla kameran helt stilla, så att det inte skulle bli suddigt.

Jag är hursomhelst supernöjd. Åtminstone så länge jag plattar håret hela tiden :P Och färgen ska så småningom bli ljusare. Men mitt hår måste vila och återhämta sej ett tag nu, eftersom jag redan har gjort så många behandlingar på kort tid.

Men tack finaste Jenny för hjälpen <3


I´m back

Har längtat hela sommaren efter att få komma tillbaka till salongen. Och imorn är det dags. Det har nästan gått 3 månader sen jag var där sist. Så känslorna är väldigt blandade. Det ska bli helt awesome att träffa alla kompisarna igen, men jag är rädd att jag har glömt bort klipptekniken nu under sommaren. Så jag är nervös! Men taggad!

 

Det var ju egentligen tänkt att Jenny skulle klippa mej ikväll. Men hon hann inte riktigt, så vi tar det imorn på salongen istället. Tror att ingen av oss hade kunder direkt på morgonen, så då borde vi hinna.

Mitt hår är så himla slitet nu, så det är nog lika bra att kapa av allt. Men jag är livrädd för att ha kort hår. Har haft det en gång i mitt liv, och jag hatade det. Kan knappt kolla på foton från den tiden asså... Men jag litar på Jenny :) Det blir nog bra.


Makeover incoming

Pratade med min sötaste Jenny idag. Vi bestämde att hon ska klippa mej på måndag :) Äntligen!

Jag har exprimenterat alldeles för mycket med mitt hår den här sommaren. Men det blir ju så när man är långt från salongen, och inte har några frisörkompisar i närheten. Då får man fixa så gott man kan själv. Oftast brukar det bli bra, men det här gången blev det verkligen katastrof.

Men det är tur att jag har dej gumman <3


Jenny, jag och Jonathan


RSS 2.0